Överraskningsfest

Min bror Christer fyllde 50 år i veckan som gick och hans fru Helen överraskade honom med att samla ihop hans familj och vänner för att fira denna stora händelse. Christer blev helt klart paff när lördagskvällen inte alls blev vad han trodde den skulle bli. Han verkade dock väldigt glad!!

Men nu börjar vi från början:

Jag funderade länge på vad jag skulle ta på mig, men fastnade till slut på min nyinköpta färgexplosion till klänning och ett par gröna strumpbyxor 🙂

Varken jag eller Per ville köra bil så vi tog kommunikationerna….det var en pärs att komma hela vägen till båtklubben där överraskningen skulle ske, men efter en låååång resa kom vi fram. Den jobbigaste delen av vår resa var dock sista biten i taxi. Chaffisar nu för tiden kan varken köra bil eller hitta dit de ska. 

Vi hann fram i tid och fick glädjen att se Christers min när han såg sina nära och kära bland båtarna.

Båthuset hade möblerats om för att rymma middagsgäster och mys.

 

Här ser ni min syster Susanna och hennes man Daniel. Finingar! 

 

 Systrar! 

 Bordsplaceringen skapades genom att man drog en nummerlapp ut en burk och jag drog helt klart en vinstlott – jag satt vid födelsedagsbarnets bord!  

Nicke var inte bara lurig nog för att få ner Christer till båtklubben utan att han anade nåt, han ansvarade dessutom för sång- och talunderhållning under kvällen.

Skål för Christer!

 

 Trevligt häng!

 

Limerickdags! 

  

 God efterrätt!

Presenter som kluckar är bra presenter! 

“Tack alla vänner!” säger man bäst med mikrofon tänkte Christer och öppnade present efter present med mikrofonen stadigt i hand.

  

När han var klar tog jag samma mick ur hans hand och berättade lite om hur det kom sig, och hur det kändes, att få Christer till bror när jag var liten och min far gifte sig med hans mor. Ni som känner mig vet att tala inför folk är min största skräck, men det kändes rätt att säga något och tack vare Christers roliga tillägg till det jag sa blev det bra 🙂  

Jag avslutade med att be alla ställa sig upp och så sjöng vi för kvällens huvudperson!! 

Efter detta röjdes bord och stolar bort för att göra plats för fest! Här slutade jag ta bilder, men jag kan berätta att vi hade en riktigt kul kväll 🙂