Lugn lördag allena

 

Hejsan!! 
Jag sov i Emmas gamla rum i natt. Där inne står nämligen en helt fantastiskt skön säng! Jag är ju gräsänka i helgen och tog tillfället i att att sova riktigt gott. Länge sov jag dessutom! Sååå skönt!

 

Efter en god frukost tog jag ett varmt bad och njöt av att ha “ingenting” på agendan. Jag lyxade till det med badbubblor och musik. Jag skickade tacksamma tankar till Emma när jag tvättade håret. Det var hon som rekommenderade schampot och balsamet som jag använder nuförtiden och det är såååå bra. Mitt hår gillar det.

Jag åkte sen till Cervera för att kika på om jag kunde hitta nåt som jag ville ha. De har ju 20% på allt den här helgen. Jag kikade på en Kitchen Aid, men den är billigare på nätet. Hittade dessutom fina skärbrädor, men köpte inget idag.

 
Jag köpte däremot fyra böcker på Akademibokhandeln! När jag betalade sa kassörskan “Åh, bara feel good!” 🙂 Hon visste ju inte att jag bara läser sånt…

Jag avslutade min tur runt Sollentuna med att köpa en flaska vin och massa räkor. Så nu är kvällen räddad. Det blir gott framför tv’n för mig!
 
Å så var det maken då…. Italien. Monte Bianco. Skidåkning. Sol. Höga berg. Blå himmel. Oj vad bra han har det. Jag fick den här bilden du ser här ovanför från honom idag. Vilken utsikt!! 

2 reaktioner till “Lugn lördag allena”

  1. De två sista böckerna har jag läst och de är riktigt bra! Enjoy!

Kommentarer inaktiverade.