Långhelg

Jag gick på “helg” redan igår efter jobbet så jag får en lång helg. Jag tänkte göra lite nytta och lite “slappa” tills helgen börjar även för Per. Jag började morgonen med att åka till Jula. Där tänkte jag köpa ett par nya jobbarbrallor eftersom de två par jag redan har är för stora och ramlar av mig. Det är ett av de härliga problemen med att gå ner i vikt. 🙂 Tyvärr hade de inte de rosa byxorna jag hade hade siktat in mig på i min storlek, så jag åkte tomhänt därifrån. Jag får återvända en annan dag helt enkelt.

Jag fortsatte sedan till IKEA där jag köpte det som man alltid köper där; servetter, värmeljus och stearinljus. Dessutom köpte jag blomkrukor till min svägerska som har lite längre till IKEA än vad jag har. Av någon anledning gillar jag verkligen att vara på det där varuhuset helt själv. Jag kan då gå runt och bara njuta och kika på precis vad som helst utan att någon blir sinkad eller tycker det är tråkigt.

Barkarby Outlet fick sig sedan ett besök där jag gick in i varenda butik jag trodde kunde sälja bikinis. Dock utan att lyckas köpa någon. Jag gick sedan in i alla butiker utanför outleten. Samma resultat tyvärr. Så jag åkte till Sollentuna Centrum och fortsatte jakten. Det var ingen rolig jakt, men det är första maj i helgen och då ska det badas i havet för första gången i år och det kan inte göras utan badkläder. Till slut så hittade jag en butik som faktiskt sålde bikinis som passar min kropp 🙂 Tjoho! Så nu kan det badas! Jag har i alla fall inget materialistiskt hinder…

Ingen ledig dag utan skärgård – så självklart åkte jag till Norrtälje och handlade helgmaten och gissa vart jag sedan åkte??

150429 010

2 reaktioner till “Långhelg”

  1. Du vet det va att ett par jobbarbyxor funkar länge med skärp….

    1. Jo jag har förstått det 🙂 och kör med just detta i de minsta jag har. Det hade dock varit kul med ett par lagom. Det får dock bli en annan gång.

Kommentarer inaktiverade.