Grundlurad!

Idag har jag varit ledig från jobbet. Jag har dock jobbat som aldrig förr! Oj, vad jag har fejat och putsat här hemma. Jag har dammat, dammsugit, skurat, putsat fönster, tvättat kläder, köpt ny hallmatta, plockat påskris och firat sonens 21-årsdag. Snacka om att jobba!

Per har handlat påskmaten och kilovis av påskkärringgodiset, Emma har jobbat på ICA och Marcus har hjälpt en kompis med sin dator. Man kan säga att hela familjen kämpat på idag. Belöningen kom dock i att se glädjen när påskkärring efter påskkärring fick ta godis ur den stora skålen samtidigt som hemmet sken av “rent”!

1-130328 001 2-130328 003 3-130328 004 4-130328 007 5-130328 008

Den stora nyheten från idag är dock inte alls påsk- eller städningsrelaterad. Nä, den stora nyheten är att Emma gråter.

Hon gråter av stor glädje eftersom hennes pojkvän just knackade på dörren och överraskade henne. Han skulle inte ens vara på den här kontinenten idag. Vi trodde han var i USA. Han skulle nämligen inte komma hem förrän på lördag. Han har bott i Florida i åtta månader och skulle äntligen komma hem.

De firar sin 1-årsdag idag och den romantiska pojkvännen bokade såklart biljett så han kom hem till den dagen. Därav tårarna! Jag är sååååå glad för hennes skull och skulle gärna vilja visa en bild på all denna glädje men jag är inte bara mamma utan även lite smart, så jag låter de unga tu vara ifred och tänker inte komma skuttande med någon kamera just nu. Eller…..? Nä. Det ska jag inte! 🙂 Ni får se en gammal bild istället.

VÄLKOMMEN HEM FREDRIK!!

120606 E&F 013