Inte helt med känner jag…

Jag var ju ledig i tre veckor och hade full koll på vad som händer i världen, vad jag skulle göra och var min familj befann sig. Jag hann förbereda mig ordentligt för det jag skulle göra och tvättstugan var alltid tom samtidigt som klädkammaren var full med nytvättade kläder.

Nu har jag jobbat i tre ynka dagar och redan känner jag att jag inte har koll på läget. Det pratas om att David Bowie släppt en ny låt, något flygbolag har gått i konkurs och jag har ingen susning. Varje kväll frågar jag också (som ett pucko) -Var är Emma? Det känns inte helt okej att inte ha koll på läget.

Har ni koll på livet?

Jag letade i alla fall fram ryktet om Bowie och enligt SvD är det följande som gäller:

David Bowie, 66, firade igår sin födelsedag genom att oväntat berätta att han ger ut en ny platta. ”The next day”, som släpps 11 mars och är producerad av Tony Visconti, är superstjärnans första studioalbum sedan ”Reality” kom ut 2003.
Redan igår fick dock världen ett smakprov med singeln ”Where are we now?” och tillhörande video. Det handlar om en avskalad ballad och rent textmässigt är Bowie tillbaka i Berlin, där han på 70-talet skapade klassiker som ”Low” och ”Heroes”.

 

Här är låten:
http://youtu.be/zIZ6J5S5_2k