“ligga” har idag bytts mot “sitta”

Efter en fredagskväll och en hel lördag, söndag och måndag liggandes i sängen, så har jag idag, tisdag, bytt position till att sitta upp i densamma! Det ni!! Jag snörvlar och snorar, känner mig lite matt och hostar och “har mig”, men hosta lär jag väl få ha kvar länge och resten känns ändå lite bättre. Jag hade bara 37,7 i morse när jag vaknade, så nu har jag bara en grads “feber” också. Det går framåt!!

Så vad gör jag då när jag “sitter”?

Jo, självklart tittar jag på Tilde och Peter i Nyhetsmorgon och spelar Wordfeud med min fd. kollega Carina (många matcher nu), men jag sitter även och surfar och letar efter något som jag och Per kan göra när vi firar 20-årig bröllopsdag i maj nästa år. Per och jag har funderat på det här ett tag och vi har vilt flygande planer. Vi har varit ända borta på Maldiverna och idag har jag varit så nära som i Gamla Stan. Vi får se vad det blir…

GAMLA STAN

Bild från: http://www.gamla-stan-stockholm.se/

Det som händer när jag surfar runt och letar efter något ställe att åka till, är att jag inser att stället helst ska vara “vackert genom kameralinsen”. Jag visste inte att jag tänkte så, men det gör jag märker jag. Jag har t.ex. en LÅNG stund suttit och funderat på om Öland är vackrare än Gotland. Eller är det tvärtom? Var finns det fina naturscener?

ÖLAND

Foto från: http://www.olandsturist.se/

GOTLAND

Foto från: http://www.kneippbyn.se/bo-och-ata/boende/

Jag har varit i England också. Berling Gap och Beachy Head har ju såååå vackra vyer att bjuda på. Undrar hur de ter sig i maj?

BIRLING GAP

Foto från: http://esmeraldaedenberg.blogg.se/

 Eller varför inte åka till Göteborg och äta på någon härlig restaurang och bo på hotell i en storstad i vårt eget land? Hmmm….

GÖTEBORG

Foto från: http://www.goteborg.com/Ata/Stefan-Karlsson/

Sen ramlade jag tillbaks till verkligheten i min säng… Jag fick precis ett sms av Per. Han berättar att Woody idag får nya bromsskivor och bromsklossar. Inte helt billigt.

Jaha….då tror jag att jag lägger mig ner en stund igen…

4 reaktioner till ““ligga” har idag bytts mot “sitta””

  1. Har rekommenderat det förut och gör det igen, Island. Jag är ju ingen fotograf, men landskapet där liknar inget annat jag sett och måste göra sig bra genom en kameralins!!

    1. Ja, Island ja!! Det hade jag glömt bort bland alla öar… Jag ska ta mig en ny titt på det! Tack för tipset!

  2. Och ja, många matcher nu. Men imorgon går jag till jobbet! Så då är det slutspelat dagtid!

    1. Elände!! Jag hostar så äckligt så jag tror inte mina kollegor vill sitta bredvid mig. Jag kanske jobbar imorgon, men i så fall från hemmakontoret. Vi får se. Jag tar beslut efter hur jag mår!

      Jag ser fram emot kvällsmatcher 🙂

Kommentarer inaktiverade.