Torsdagens höjdpunkter

Min kära vän har försökt lära mig att uppmärksamma det jag är glad och tacksam för. Jag tror att hon delvis har lyckats för jag brukar fundera på dagens “låg” och dagens “hög”. Idag finns det en hel del av den senare sorten!

Jag har ett extra hörn i mitt hjärta för den här lilla skruttan och att få höra att hon bett sin mamma att ta en bild “å skicka den till Mia” värmde och gav massvis av energi!!

20120913-191601.jpg

I ett annat hörn av hjärtat bor en liten kille som heter Mattis. Idag tittade jag på en dundersöt video på en spritt språngande naken Mattis i full färd med värsta dansuppvisningen! Han diggade i takt med “Dansa Pausa” och mitt leende blev större för varje gång hans lilla rumpa vickade fram och tillbaks. 🙂 Jag har en “inget naket” regel för min blogg, så ni får inte se, men jag lovar att den hör till “hög”.

Sen är det ju nu höst vare sig jag vill eller inte och då blir det så här vackert utanför min dörr. Höööööög!!!!

20120913-192703.jpg

2 reaktioner till “Torsdagens höjdpunkter”

  1. Åh, vad härligt att det fanns så många “högar”! Och vad härligt att du kan fokusera på dem. Och vad härligt att Mattis fick vara en av dem! Jag säger tydligen en hel del vettigt emellanåt…. 🙂

Kommentarer inaktiverade.