Hos frissan med min iPhone

Jag jobbade i Sumpan i ett decennium och gick under de åren alltid till samma frisör, Malin. Det funkade! Malin kan sin sak OCH är trevlig som få. En tid hos henne är så mycket mer än bara “hår”.

Sen jobbet flyttade till Karlberg har det blivit ett kringflackande hos andra frisersalonger, men ingen har känts bra. Mina kollegor delades upp i två läger: De som fortsatte åka till Malin och de som jag som letade ersättare på närmare håll.

Idag gav jag upp! Det finns ingen som Malin och när håret och utväxten ser ut så här, så är en resa till Sumpan värt det. Big time!

20120829-205549.jpg

Det var konstigt att återse alla affärer och gathörn. Här har jag ju gått omkring hur många gånger som helst!

20120829-205756.jpg

Inne på “knopp och kropp” fick jag en stor kram och sen satte babblet igång 🙂 Åh, vad skönt! Jag är hemma! Vi har inte setts på två år så det fanns mycket att prata om! Under tiden som jag blev färgad å slingad, tvättad å masserad njöt jag alltså inte bara av behandlingen utan även av återseendet.

Jag fick inte ta någon bild på snyggingen med saxen, men jag lovar att försöka igen nästa gång! Här är dock några av bilderna min iPhone tog.

20120829-210916.jpg

Efter att ha bokat en ny tid (för att vara säker på återbesök) så är jag återigen hemma. Nyklippt, nyslingad och färgad med färgade fransar och bryn. Jag ser nästan ut som förut, men är nu lite mörkare. Höstfräsch!

20120829-211401.jpg

Nu blir det lite roligare när hösten kommer. Tack Malin!