Möhippa för min vän Apan!

Igår höll vi möhippa för Thérèse. Kameran är proppfull av bilder från vår dag. Jag tänkte visa er några random valda så ni får en liten glimt av hur vi hade det. Kort kan man säga att vi fokuserade på umgänge och kärlek. Vi hittade henne i en lekpark, rövade bort henne från man och barn. Tog med henne till en gräsplätt där man kände lukten av salt hav och så öste vi allt mjukt vi kunde på henne.

Vi berättade om minnen som betytt mycket för oss, vi gav henne presenter med innebörd och vi fick till och med överlämna kärlek ända från hennes syster i Italien. Vi åt och vi drack, vi skålade, skrattade och grät. När vi var helt matta av känslor åkte vi iväg och lagade italiensk pasta från grunden. Något som jag tror passar den blivande bruden perfekt. Hon pratade italienska med pastalärarinnan som om hon inte gjort annat! Vi avslutade till sist, efter en god egenlagad middag, med en drinkstund på stan.

Här kommer hennes dag i korthet:

5 reaktioner till “Möhippa för min vän Apan!”

  1. Det ser ut som att ni hade en helt underbar och rolig dag/eftermiddag/kväll.
    Tack för att vi andra fick vara med och titta lite såhär i efterhand 🙂

  2. Men VILKEN DAG! Är helt varm i hjärta och själ över mina fina vänner. HELT underbart och fantastiskt! Kärlek till er alla och lite extra till dig min fina Mia som projektledde allt! Pösses änd krams!

  3. Vill väl för övrigt säga att denna bildsession måste bevisa att jag inte alltid blir bra på bild….?!

Kommentarer inaktiverade.