Fredag

Jag fick precis ett sms från min dotter där hon skrev att hon i skrivande stund åkte av färjan in i Tyskland. Det är en märklig känsla. En mycket märklig känsla! Min lilla bäbis är ensam i “utlandet” och ska så förbli i tio dagar. Hon är på väg till Österrike och alperna. Där tänker hon svischa nerför backarna på sin nyvallade snowboard. Coolt.

Här hemma sätter jag igång helgen genom att åka till Sollentuna Centrum för att köpa mig någon god ost. Det känns som att det skulle kunna passa bra till kvällens tjockvin som maken utlovat.

Jag har galet ont i min högra axel. Det känns nästan som att mitt nyckelben gått av eller nåt lika smärtsamt. Jag har, mig veterligen, inte gjort mig illa så jag fattar ingenting. Jag förstår i alla fall att jag inte kommer att vilja använda ett tangentbord på ett tag, så jag önskar er med detta inlägg en trevlig fredag. Det blir inget mer från mig idag.

KRAMAR och GOS

6 reaktioner till “Fredag”

 1. Har du så ont att du vrålar så fort axeln rör sig en millimeter??? Om inte så har du inte brutit nyckelbenet. Om du har så ont borde du kolla upp det.
  Trevlig fredagskväll!! Hoppas osten och vinet smakar gott 🙂

  1. Svaret är NEJ

   Å andra sidan har jag aldrig vrålat av smärta….blindtarmen, menisk och ledbandsskador, två förlossningar, halverade tänder, hjärnskakning, livssorger och annat elände…. Vrålar jag någonsin??

   1. Jag vet inte….
    Jag har hur som helst inte brutit nyckelbenet själv, men jag såg ju hur ont det gjorde på Tilda 🙁

 2. Jag har slemsäcksinflammation i axeln går ner i armen
  har fått cortisonspruta hjälper inte
  får nu akupunktur en gång i veckan kan de va något

 3. Jag har självklart inte brutit nåt ben. Det hade jag märkt. Det gör ont bara.

Kommentarer inaktiverade.