Granslut

Sekatör, ensam morgon, stor svart sopsäck och en lång stund av klippande så såg min julgran ut så här:

Vår gran var nämligen helt död. Snustorr och galet tråkigt. Grenarna låg rakt neråt och kulorna klirrade mot golvet, så tyvärr var det dags att bli av med den. Nu är jag det!!

Resten av dagen har vi fyllt med förberedelser inför nyårsafton. Vi var på bästa köttbutiken i stan, på systembolaget och massor av andra ställen. Vi har t.ex. varit i Stinsen. Där hade de fortfarande kvar sin gran:

I Sollentuna Centrum hade de ingen gran vad jag kunde se, men de har kvar sina spelande isbjörnar (som ser så ledsna ut att jag blir helt sorgsen inuti):

Vi var förbi Shurgard också och köpte en låda som är till för att packa ner glas. Så nu har vi en låda med flera lager av sånt här:

Julkulor i ordning!

Nu ska vi bara försöka få lite ordning på räkningarna som måste betalas och tvätten som måste tvättas och julmusten som måste drickas och sånt. Vi jobbar ju imorgon och då är det skönt om man har koll på läget. Förhoppningsvis har vi det då!

Ja just ja! Jag ska också försöka luska ut hur man får igång min julklapp! Den lilla fjärrutlösaren till kameran! Hittills har jag misslyckats kapitalt…

4 reaktioner till “Granslut”

  1. Du får öva ordentligt nu på fjärrkontrollen för på lördag kommer ju din alldeles egna lite annorlunda men ganska trevliga fotomodell 😉

    1. Nu har jag klurat ut det! Det visade sig vara plättlätt. När man kan…

      Nu är jag redo för att fota alla möjliga annorlunda motiv 🙂

Kommentarer inaktiverade.