Oväntade gäster

Om man är oväntad gäst ska man få Gevaliakaffe. Det har jag lärt mig från tv-reklamen. Det bestämde jag och Per oss för att prova på, så vi åkte in till Norrtälje och gjorde lite ärenden och sen åkte vi upp till min bror Henrik och hans familj. Det visade sig att vi fick kaffe. Direkt! Det var dock Nespressokaffe och man fick själv välja vilken typ av kaffe man ville ha. Jag ville ha en latte. Per valde en cortado. Gott!!

Igen! Igen! Peeeeeeer! Igeeeeeeeeeeen!!
Maja vet vad hon vill och här blir hon, om och om igen, lyft mellan golvet och soffan. Igeeeeeeeeeeen!!!

Farfar och Farmor (dvs. min Pappa och Kina) var också och hälsade på Maja och Alexander och Kina åkte på att först bygga tågbana med de små…

Under tiden lagades det lunch i köket.

Vi blev inte bara bjudna på kaffe. Vi kom tydligen precis i rätt tid för vi blev även bjudna på lunch!! Härligt!! Här ser vi kockan Frida.

Miiiiiia.
Det är inte mycket som känns härligare än att höra lilla Maja ropa på mig. Oftast vill hon först kramas och sen leka med kameran. Först ska vi ta en bild av oss själva och sen ska vi titta på hur den blev.

När Kina och Alexander var klara med tågbanan så gick de vidare till bilbanan som gick otroligt tyst, men snabbt! Helt plötsligt satt alla samlade och tittade på den spännande tävlingen.

Jag passade på att ta en bild på mig och min goa bror och lät Maja ta en bild på sin vackra mor. Jag var alltså inte helt fokuserad på tävlingen, men jag tror att Kina vann biltävlingen. Alexander körde nämligen alldeles för fort i kurvorna….

Kan du lipa Maja? Jaha, ska jag också lipa?

Till slut tackade vi för att vi fått våldgästa deras hem och tog en avskedsbild på

Henrik & Frida

När vi kom hem till Murkelvägen blev vi lite förvånade. Vi har nämligen inte sett en endaste snöflinga under hela helgen och när vi kom hem så var vi tvungna att skotta uppfarten. Hoppas det blir lite kallare nu då, så det ligger kvar…

5 reaktioner till “Oväntade gäster”

 1. Hmmm… hur kan “Farmor och Farmor” vara pappaoch Kina…?
  Hmmm nr 2… har ni varit ett stenkast ifrån oss utan att titta förbi?
  Hmmm nr 3… Va, har ni snöskottar-snö? Här har vi bara snöblask-snö.

 2. Hej syster!!

  1: Rättat nu 🙂

  2: Japp, kaffeteorin testas bäst hos de som har kaffe hemma. Tetester funkar bättre hos såna som dig!

  3: Ja, visst är det konstigt??

 3. Nespresso – Gevalia = 1 – 0.
  Nästa gång ni åker dit tar ni med er ett par rör chokladkaffe som present – bästa godaste! (om de nu finns kvar) Jag har en hel kartong i Stuvsta, hehe. kram!

  1. Nespresso har blivit hela familjens favorit och nu börjar vi smitta av oss på Pers familj också. Det är riktigt smarta maskiner med riktigt gott kaffe!

   Chokladkaffe säger du?! Inte testat….Än.

Kommentarer inaktiverade.