Resenerver lugnas bäst med bilder

Tänk att man kan sova ända till klockan tre på eftermiddagen!! Det gjorde Marcus idag. Jag fattar inte hur man klarar av det. Det är ju inte heller så att det har varit tyst i huset. Nej, jag har ju varit hemma så det har låtit lite hela tiden. Jag kan inte minnas att jag någonsin sov så länge, men om jag gjort det, så var det länge sen…

Det som låtit i huset under dagen är t.ex. ljudet från mig och Per när vi åt frukost vid sjutiden. Sen lät det säkert lite när vi öppnade och stängde dörrar innan vi drog iväg mot Arlanda. Där lämnade jag av honom och åkte hem igen. Sen låter det ju alltid lite när man diskar, tvättar och “bara är”. Musik har jag lyssnat på och tv har jag tittat på. Det låter ju också. Sen har jag ju även packat resväskan (gick supersmidigt eftersom jag var “liite” förberedd), men framförallt har jag suttit precis utanför Marcus dörr och gått igenom en videokurs i Adobe Photoshop Elements 9. Det lät ju en hel del.
20111126-152508.jpg

Den där kursen räddade mig nog från den värsta rastlösheten idag. (Det har nämligen varit svårt att fokusera på något annat än det faktum att jag ska ut och resa i natt.) Kursen i Elements var precis vad jag behövde! Efter tre timmar hade jag inte rört mig ur fläcken en sekund. Jag blev trollbunden och då har jag ändå inte ens kommit till kapitlen om bildredigering. Det handlar än så länge bara om hur man bäst sorterar, taggar och betygsätter sina bilder. När jag pausat kursen och börjat göra det med mina bilder insåg jag ganska snabbt att det lär dröja några veckor att göra det med alla mina bilder. Om jag satt på heltid och gjorde det alltså. 🙂 Det blir nog till att ta hand om några hundra bilder om dagen eller nåt….

 

2 reaktioner till “Resenerver lugnas bäst med bilder”

  1. Tror jag sovit så länge om jag varit redigt bakis…kanske så var fallet för Mackan?

Kommentarer inaktiverade.