Alla helgons dag på Blidö

Idag känner jag mig lite bättre i min förkylning. Underbart. Jag hoppas det fortsätter så! Vi har inte gjort så väldigt många knop idag, vilket har varit riktigt skönt. Vi har dock lyckats ta oss för några småsaker här hemma. Batteriet i båten är t.ex. intaget så det ska hålla sig fräscht. Dessutom var vi duktiga och tog tag i en grej som förra året var en pina. Vi gjorde det nämligen i många minusgrader och i djup snö. Vi har satt upp alla våra ljusslingor! Både runt räcket på altenen och i julgranen. I år gick det dessutom alldeles utmärkt. Ingen steg-olycka inträffade! Per tagit, efter påminnelse från min far, även bort kättingen som satt fast på en av Y-bommarna. Lugnt och metodiskt och med en paus här och där, så blir “att-göra-listans” uppgifter inte alls så tråkiga som man först tror 🙂

Vi har dessutom varit nere vid vattnet och sett på när Noah kastade sin hink i vattnet och hur hans påhittiga föräldrar fiskade upp dem med hjälp av en bräda. På den “underbara” delen av dagen återfinns också en bukett tulpaner som min syster Susanna köpte åt mig! Det var visst lite själamat som skulle hjälpa mig att bli frisk fortare. Gulle henne!

Nu på kvällen åkte vi till kyrkan och tänkte på de som inte längre är med oss. Det var fint. I kyrkan träffade jag många jag kände och några av dem fastnade på bild. Nu medan jag bloggar så lagas det god lördagsmiddag i det andra huset. Brorsan skulle haft middagsgäster, men de blev sjuka, så nu får vi andra (två systrar med familjer och våra föräldrar) njuta av middagen istället. Härligt!!

Hoppas ni har en riktigt skön lördag. Det har jag! Ni kan se ett gäng foton från dagen om ni sätter igång “filmen” här nedanför!

PS. Jag har inte julbelysningen tänd. Jag provade den bara…  🙂  DS