Dagens HÖG och dagens LÅG

Dagens hög:

Den pirriga skrattkänslan i magen som jag fick när min kollega Maria berättade (med inlevelse och detaljer) hur hon köpt en ny pennkjol och varit såååå nöjd med den ända tills hon var på väg till jobbet. Det gick ju inte att gå i den! Den var ALLDELES för snäv! Hur hon berättade för sin vän om denna SKITKJOL (som skulle bli kortvarig i hennes ägo) och hur hon stod och insåg sitt blonda, pinsamma och typiska misstag när hennes vän sa: “Har du sprättat upp stygnen som sitter i slitsen??”

och

Den underbara varma och mjuka känsla jag fick när jag fick en bild på Mattis, mitt lilla apbarn, skickad till mig via Whatsapp. Den ungen, som de flesta, sprider verkligen mjukhet i världen!!


Foto: Mattis mor – Thérèse Stahl

Dagens låg:

Hur ledsen och tung jag blir när folk är elaka i skrift. Man kan läsa det om och om och om och om och om och om igen tills man är helt under isen. Varför är folk såna? Vad har de varit med om som gör att de måste vara dumma mot andra? Idag var det inte jag som fick mailet, men jag vet hur det känns att få dem.

 

PS. Om ni blev låga av “dagens låg” så titta bara uppåt några centimeter så hjälper Mattis er säkert med att komma på rätt köl igen. DS

2 reaktioner till “Dagens HÖG och dagens LÅG”

  1. Härligt att det fanns fler hög än låg och att min fina lilla son fick vara med och sätta guldkant på vardagen! Han e bra fin han! Precis som sin apmamma!

Kommentarer inaktiverade.