Händelser en regnig dag

20110721-214606.jpg

Idag bestämde jag mig för att åka in till Norrtälje och handla. Jag tyckte det passade bra eftersom det var regnigt. Det tyckte ALLA andra också så det blev till att vänta på dubbleringstur både för Blidöfärjan och för Furusundsfärjan.

På Flygfyren var det så knökfullt av skärgårdsbor att det inte gick att komma fram. Jag log när jag kände ett sant lugn inifrån! Det var semesterlugnet som log 🙂

När jag kommit hem och packat upp all mat så vände jag tillbaks över färjorna tillsammans med pappa, Kina och ungarna. De har nämligen stenugnsbakad pizza i Furusund! Kina bjöd oss alla på mat och dryck. Gott. Tack!!

Medan vi åt passerade en bil med regplåt 054!! Härligt. Leken går vidare 🙂

På parkeringen hittade jag sedan en plånbok full av kreditkort. Där låg också ett leg, årsparkeringskort i stan och matchbiljetter till nån sport. Ärlig som jag är satte jag genast igång med att försöka hitta ägaren. Det var INTE lätt, men till slut fick jag tag på frun till “slarvern”.

Plånboksägaren och jag möttes vid färjläget på Blidö. Han fick sin plånbok (och sin semester räddad) och jag fick ett vackert leende, pengar till glass och gott samvete. Härligt!!

Nu ikväll har jag förberett morgondagens båttur. Matsäcksinnehållet står och svalnar just nu 🙂 Nu saknas bara Per (är i Tyskland) och några inresta gäster (Thérèse och Peter) så kan vi ha en skön dag på en kobbe!!

20110721-214241.jpg

20110721-214305.jpg

20110721-214335.jpg

20110721-214409.jpg

3 reaktioner till “Händelser en regnig dag”

  1. Menar du allvar att du fick “glasspengar” som tack av någon som äger ett Amex PLATIMUN???? …. Förlåt, men snåljåp i så fall! Han har råd med bättre. Och du är en GOD människa!

    1. Jag fick hundra kronor av honom. Jag tyckte det var lite, men å andra sidan kände jag mig gamig som tänkte så. Jag gjorde inte återlämnandet för pengarna så jag var glad att han var glad!!

      1. Platinum menade jag förstås. Du är inte gamig. Du hade kunnat leva loppan på ställen där det duger bra att bara vifta med ett platinum-kort. Han var ohyffsad och snål! Usch! Hoppas någon berättar det för honom. kram!

Kommentarer inaktiverade.