Klisterfabrikanter….låt dem lida!!

Idag vill jag först och främst säga att Jennie är min Mästerkock 2011!! Oj, vad jag blev ledsen när hon inte vann tävlingen.  Hon är grym!!! Att hennes företag blomstrar och att hon har fullt upp, det är fullt förståeligt. Hon är bara ett barn och lagar mat som en mästerkock!! Om hon startar restaurang eller börja jobba på någon schysst dito så ska jag helt klart spendera mina pengar där!!

Det är najs att vara ledig när ingen annan är det. Jag började min morgon supertidigt, men inte för att jag tvungen utan för att jag ville det! Jag tog en bild för att visa min nya frippa och sen skjutsade jag påsklovslediga Emma till jobbet på ICA i Helenelund.

Jag åkte sen till Arninge och väntade på att Ö&B skulle öppna. Utanför dörren hängde cirka 30 pensionärer så jag satt “coolt” kvar i bilen och lyssnade på musik så det inte skulle se ut som om jag vore gammal 🙂 Självklart facebookade jag också och det gjorde att jag fick kontakt med en klasskompis från förr som också var i Arninge. Vi satte oss och tog en fika och hade HUR TREVLIGT SOM HELST!!! Oväntat och nice!

I Arninge hittade jag massvis med bordstabletter…….om jag säger att jag köpte åtta av två olika sorter, vilka tror ni då att det blev???

(att jag suttit i en hel timme och kämpat med att få bort 16 prislappar med lim från en annan värld det tänker jag inte nämna mer än i rubriken till det här inlägget)

Efter otroligt mycket shopping kom jag äntligen ut till skärgården!!! Den här bilden nedan var min första bild av densamma. Jag sitter alltså på färjan. Ja, det vet ju ni som varit med ett tag…

Gult är inte fult. Gult är färja!

Väl ute på ön så packade jag först ur bilen. La in allting som kunde förstöras av värme in i kylskåpet, men sen…….sen sprang jag ner till havet!! Såklart!!

Där var det vackert så det gjorde ont!!

Det finns inte en enda gnutta snö kvar på ön den här helgen och jag är SÅ glad att kunna skriva det! Då är det ÄNTLIGEN vår även här. För att bevisa det så har jag ju såklart även köpt det som måste köpas så här års. SÅPA. Såpa i långa rader. Vi behandlar ju inte vår altan med olja så som andra gör. Vi vill inte ha en mörk, nästan brun, altan. Vi vill ha en ljus och fin altan, så vi såpar in den varje år. I morgon är det dags!!

Efter att jag packat upp maten, varit till havet, packat upp resten av grejjerna och andats, så sprang jag självklart över till Pappa och Kina. Där fick jag inte bara en superdupergod Latte utan även denna söta korg.

Påsklov är bra grejjer!!!

6 reaktioner till “Klisterfabrikanter….låt dem lida!!”

 1. Härligt vågskvalp. Tänk att det var is och snö för inte så länge sen där.
  Njut av skärgård.

  1. I will!

   (och en del av mig tänker att det är riktigt få dagar kvar tills det är dags för första maj:) )

 2. Lite konstigt att Emma är sportlovsledig så här i påsklovsveckan, men men hon ska ju alltid vara lite märkvärdig 😉

  1. Där har vi anledningen till varför man ALLTID ska ha någon som korrläser det man skrivit. Jag får anställa någon…

   Just nu har jag ju dig helt gratis i och för sig. Hmm….jag rättar nu i alla fall då…fniss

   1. Jag kanske skickar en faktura för mina korrläsar tjänster 😉

Kommentarer inaktiverade.