En dag för sig själv!

Hej vänner,

Ikväll är jag helt för mig själv och det är riktigt skönt. Jag tränade igår, så jag kan verkligen vältra mig i att göra “absolut ingenting alls”.

Ahhhhh……..

Jag är ensam hemma eftersom Per är i Norge, Emma jobbar och Marcus har tydligt förklarat att han är för trött för samtal och stängt in sig på sitt rum. (Han har kämpat hårt i många dagar på raken med sitt projekt, så jag förstår honom.)

Innan Mackan drog in på sitt rum så åt vi varsin matlåda “från veckan som gått”. Jag fick en god lax och Mackan en god kyckling. Efter maten hoppade jag rakt in i pyjamasen och det var SÅÅÅ skönt. Vet ni hur bra pyjamasar IKEA sålde förut? Underbara! Det är helt sjukt hur de kunde sluta sälja dem. De är som de underbaraste myskläder!  Jag har inte provat en “OnePiece“ännu i och för sig. Kanske dags för en sån? Jag vill ha en rosa eller en blå. Den här heter “Royal Plain”.

När jag gör “ingenting” så hamnar jag tydligen framför tv’n. Där har jag inte suttit på väldigt länge kände jag för när jag surfade runt bland kanalerna så hittade jag kanaler som jag aldrig tittat på förut. Jag undersökte t.ex. Tv4 Guld. Har ni tittat på den kanalen någon gång? Snacka om en påminnelse från förr. Här visar de ikväll program som “Livet runt trettio”, “Ally McBeal”, “The A-team”, “Hill Street Blues” och “Hem till gården”. Jag småkikade lite och log brett, men fastnade till slut på Kanal 5. Kvällens tablå ser ut så här: “The Big Bang Theory”, “Biggest Looser”, “Arga Snickaren” och “Grey’s Anatomy”.

Jag funderade en stund på att det var ett dåligt val att slappa framför tv’n när jag ska göra något för bara mig, men jag insåg ganska snabbt att det verkligen var det jag ville göra. Så då gjorde jag det! Det är helt rätt för mig. Idag.

Vad gör ni när ni slappar och tar igen er?

7 reaktioner till “En dag för sig själv!”

 1. Då läser jag bok eller mediterar. Men snälla du, köp inte en one piece! Fulaste plagget NÅNSIN. värre än foppatofflor, på riktigt!

  1. 🙂 Foppatofflan kan jag hålla med om, men den har man ju utomhus där folk ser en. Det är ju oförlåtligt, det har jag lärt mig (av dig). En OnePiece är ju som en pyjamas och den har man alltså i hemlighet! Du ska slippa se den om jag tar mig råd att köpa en. Lovar 🙂

 2. Folk har one piece på STAN till höger och vänster…men litar på att du är klokare än så. Och jag slipper gärna se den om den köps in…

  1. Du har starka åsikter min kära T.
   Går folk med dem på stan på riktigt? Galet!

 3. tvådelad pyjamas är helt klart att föredra när du t.e.x måste på toaletten… du behöver inte klä av dig på överdelen när du ska kissa om du har en tvådelad…

  1. Det är helt sant!

   Bra argument…men det sköna i att inget sitter åt någonstans då? Och att man kan försvinna in i den helt och hållet och stänga ute alla och allting genom att dra upp kedjan ända upp så den är helt stängd över ansiktet. (Skulle hjälpa mig när jag får mina spindelnojjor…) 🙂

 4. Ja, det kanske är bara här på söder men jag ser minst ett par i veckan. Verkligen galet!

  Tänker att det nog är jobbigt att sova med den eftersom det är en hoodie på. Korvar den sig inte väldigt oavsett hur man ligger? Och dragkedja mitt frampå, kan inte vara skönt att ligga på mage då?

  Men jag förstår det goa i att den inte sitter åt men mer då som hemmadress än som pyjamas. Och ALDRIG som ett plagg att ens kliva ut och hämta posten i.

Kommentarer inaktiverade.