Brrrrr…

Tack och lov så är det torsdag idag. Jag är sliten och ser fram emot morgondagens fredag och tillhörande känsla!! 

Idag fick jag beslutat om en, för mig, efterlängtad förändring. Den ska inträffa 27/12. På ett sätt känns det långt bort. På ett annat sätt så är det ingen tid kvar alls tills det sker. Stort på ett sätt. Helt och hållet obetydligt på alla andra sätt. Skönt för mig hur som helst!

Friskvård och Sjukvård kostar pengar. Det ena kan man få arbetsgivaren att betala och det blev jag påmind om idag! Jag har därför letat överallt här hemma efter kvitton och banktransaktioner. Jag har hittat en del och hoppas få ihop rätt blanketter och underskrifter under morgondagen. Det kan hjälpa till mot det lilla hål som alltid finns i plånboken. På tal om plånbok så är julkorten inhandlade idag! Nu ska de skrivas också…men av vem då?? Inte av mig tror jag…

Idag tog jag fram mina curlingkängor och det var sååå skönt. Min kollega har en byline på msn som lyder: “Jag är trött på att frysa”. Jag tror vi får fortsätta frysa ett tag till. Det känns så i luften. Det man dock kan glädjas åt är att det är vackert!! Så här såg det t.ex. ut genom jobbfönstret idag:

Och så här såg det ut nere vid pendeltågsstationen:

Sollentuna Centrums ena ingång såg ut så här:

Inte helt fel med mörker, tända ljus och lite kyla ändå,va??

En sliten Mia avslutar nu kvällen med en kort fika med dottern. Helt rätt!