31/7 Madrass eller inte madrass det är frågan…

Jag hade en så himla skön morgon/förmiddag. Jag gav mig tillåtelse att sitta inomhus. Jag satt i sängen och surfade och kom ikapp med vad folk gjort på sistone och kikade på bilder som mina vänner lagt upp på facebook. Jag hade det SÅ skönt!

Helt plötsligt ropade Per på mig från köket.
Där väntade en kladdkaka med marinerade jordgubbar på mig.
Gott!!

Sen fick jag en kaffe latte också, ännu mera gott!!

Efter denna stund av frosseri satte jag igång att tänka VÄSTKUSTEN. Vi ska nämligen ner till Pers storebror Thomas och hans familj. Vi åker i morgon bitti och vill vara färdigpackade redan idag. “Bitti” betyder nämligen att vi lämnar ön med halvsexfärjan. Puh!!

Thomas har byggt ett sommarställe i närheten av Bovallstrand och där har han inte fyra extrasängar. Konstigt va? 🙂 Så vi ska ha med oss två sängar ner. Vi har ju såna där ihopvikbara extrasängar som alla har, ni vet, men vi var lite sugna på såna där luftmadrasser som nästan är som en säng. Har ni provat dem? Är de bra? Det känns som om de skulle ta mindre plats när de inte används och vara skönare när de används. Sant eller Ej, vi har i alla fall ringt runt till varenda (överdrift) JYSK som finns mellan Blidö och Bovallstrand och hittat två stycken i Lidköping. De har vi bokat. På vinst och förlust.

Jag tänker ta en paus i packandet nu och gå över till Kina och hälsa på.
Jag tror att hon sitter själv där borta. Det är inte vanligt.
Hmm….då kanske jag inte ska gå över???