29/7 Norrtan och hem igen

Hello,

Morgonpromenaden idag kan ha varit den sista. Vi får se. Jag har hur som helst en fejd med mina skor. De gör mig illa. Det var dock inte pga dem som jag satte mig i bilen vid lunch. Det var för att Kina behövde komma till sjukhuset i Norrtälje. Det kändes som en bra anledning att få handlat lite, så jag, Per och Emma körde henne in.

Eftersom vädret inte är det bästa så var det många som tänkte sig in till “stan”. Vi kom därför inte med första färjan på Blidö. Vi kom inte heller med färjan på Yxlan. Efter en stund var vi dock på väg…

Dubbleringsturen var inte fullsmetad med bilar. Det hade rymts några till.

Jag var ute och andades lite på färjan och såg den här fina saken vad det nu är..

Den här “saken” har jag nog faktiskt inte sett förut på färjan. Jag hoppas den är ny för annars är det lite läskigt hur ouppmärksam jag är. Jag har ju ändå åkt med de här färjorna varenda dag i hur många år som helst….

Till slut var vi framme vid sjukhuset där vi lämnade av Kina.

Vi fortsatte mot Systembolaget, Synsam och Euronics (eller Lindgrens Radio som vi envisas med att kalla det eftersom det “alltid” hetat så förut)

När Kina var klar åkte vi till Åtellet, restaurang och hotell i kombo vid Norrtäljeån. Jag har bara hört goda saker om det här stället och tänkte att “detta måste provas”

Här väntar vi med hungriga magar!

Vi kan verkligen rekommendera stället. Vi gick från Åtellet mer än nöjda. De kan verkligen det där….alla sinnen får vad de behöver på det där stället!!

Som för ALLA andra skärgårdsbor så slutar en Norrtäljevisit på Flygfyren. Här handlar man allt man inte har “råd” att handla på ön och allt som faktiskt inte finns på ön.

Även på hemvägen var trafiken tät, så vi kom inte med färjan den här gången heller. Vi fick helt enkelt stanna och vänta på dubbleringen även denna gång.

Nu är vi hemma igen. Allt är uppackat och klart. Alla kylvaror är där de ska vara. Vinet är upphällt och livet skulle kunna leka om det inte var för det faktumet att jag känner mig “loj”. Jag mår inte toppen. Jag har ingen feber eller så, jag är bara inte som jag ska. En lugn kväll är nog vad som krävs. Håll tummarna att det inte är något värre är ni snälla.

God kväll!