Underbara Måndag!!

I dag är det MÅNDAG.
En dag som får ta onödigt mycket skit, eller hur?

Måndagar kan ju faktiskt vara hur roliga och trevliga som helst!!
Det här är ett axplock från den här veckans måndag:

Viktväktarna
Jo, jag är ju fortfarande en aktiv viktväktare. Jag har ju faktiskt varit det precis hela året (minus de elva första dagarna). Dagens besök hos konsulenten Tapio visade en våg med 0,8 kilo eller åtta hekto mindre än förra gången. GRATTIS TILL MIG! Inte helt dumt eller hur? Bra måndag!

Tinas Cookalong
Hennes första program var otroligt stressigt och jag sa ju att risken var liten att jag skulle se det igen men jag har faktiskt suttit klistrad framför tv’n några fler gånger. Ikväll var det dags att sjunga fyrstrukna ciss och laga mat med Pernilla Wahlgren som gäst. Bra måndag….helt klart!

Sveriges Fulaste Hem
Det här var kanske undantaget från måndagens räcka av bra grejjer, för programmet var liksom bara tråkigt… Jag måste säga att det var oväntat. Jag älskar ju inredningsprogram men det var väldigt vad många gånger de måste säga att trollnäsor ser ut som penisar. Jag bytte kanal till slut. Inte för att jag är pryd utan för att det var tråkigt.

LittleBigPlanet
Sen vi köpte (läs; sen Per köpte) vårt PlayStation 3 så har vi hört från olika håll att det roligaste spelet i hela världen är LittleBigPlanet. Självklart kom Per hem med sagda spel idag. Jag har försökt få min lilla SackBoy att hoppa, springa och plocka poäng men jag suger på det. Jag har ju aldrig spelat PS3 förut så jag är lite bortkollrad. Man kanske skulle boka in en “sjukdag” och öva lite? Oooppps, min chef läser bloggen…glömde det en stund :S
Bra spel, bra måndag!!

Go Hammarby
Jag håller ju av gammal hävd alltid på Bajen i fotboll. (De låg alltid så illa till när jag var liten)

Ikväll är det dock en aningens annorlunda….

Jag känner många killar (och några få tjejer) som mer eller mindre hejar på AIK och som önskar att Malmö vinner matchen mot BlåVitt ikväll. Detta därför att om IFK Göteborg vinner mot Malmö så skiljer det bara en poäng mot serieledarna AIK och då lever guldstriden.

Jag är ju faktiskt gift med en Göteborgare som SJÄLVKLART håller på Blåvitt ikväll och lite färgad är jag ju!

Får jag stryk från mer än en vän om jag sålunda SKRIKER HEJA BLÅVITT ???

(Tillägg till bloggen: BLÅVITT VANN. Bra måndag)

Solsken
Dessutom sken solen galet mycket på mig där jag satt vid min bildskärm på jobbet.
Bra måndag!!

Puss på er!!