Hell has frosen over?

Innan jag åkte till Indien i juni FÖRRA året så tog jag en drös med sprutor, drack nåt äckligt och försökte förebygga sjukdomar rent allmänt med DAX-lösningar och servetter. Nu är det ju meningen att man ska fylla på en del av sprutorna….. Sånt här vet jag. Jag vet till och med hur långt det ska gå per sorts vaccin tills nästa spruta ska tas. Den här kunskapen har dock inte hjälpt mig att ta sprutorna enligt dessa regler.

Hela familjen tog t.ex. TBE-vaccin i maj förra året i ett försök att inte få någon läskig sjukdom och man skulle ta andra sprutan efter EN månad.

Det har gått ELVA månader…Ooops!!

Idag har jag tagit mig i kragen, gått tidigare från jobbet och åkt till min läkare…

Marcus vägrar vara med på bild när han tar sprutan. Sjuksköterskan vägrar vara med på bild. Alltså ingen bild på själva "sprutandet".

Här är dock bevismaterial i efterhand….

Arm 1 = Hepatit A och B                        Arm 2 = TBE

Nu ska jag bara minnas att göra om proceduren igen om ett halvår…….


Kors i taket!!

Det har hänt, det måste vara två torsdagar i den här veckan!!

Helvetet har verkligen frusit till is!!

Jag har för första gången (som jag kan minnas) stekt kyckling!

Av någon anledning har jag verkligen alltid vägrat laga kycklingrätter. Jag tror jag kommer dö av någon scary sjukdom eftersom jag inte tillagat fågeln tillräckligt eller på det magiska sättet som man ska. Nu har ju min vän Thérèse, som alltid lagar mat och gör det väl (se hennes matlagarblogg), visat mig otaliga gånger hur det går till. Detsamma har min kära make gjort….

Så idag, kära läsare, har jag köpt kycklingfiléer, skurit dem i lagom bitar och stekt dem tills de såg så där lagom goda ut. Jag åt sedan av dem och jag måste säga att jag faktiskt klarade det här med bravur!

Oj, vad jag är duktig 🙂

Nu kommer jag inte kunna bevisa det för min man var inte hemma,
min dotter var och jobbade på ICA …. 

Så det blev en "dinner for two" och Marcus är inte den strängaste juryn.
Ni får helt enkelt ta mig på orden.
Det var gott!

Imorgon är det fredag!  Ser fram emot helgen eftersom jag är bjuden på grillning…

Kram/ Majsan