Finbesök på ön

   
 Jag och min fd klasskamrat China har pratat om att vi borde ses i sommar. Vi bor på varsin kobbe i skärgården och tänkte att vi kunde ses med båt på nåt sätt.

Idag tog de sig söderut till oss efter att de först väntat ut regn och åska. Vi gick ner till bryggan när de ringde och sa att de var framme och såg dem långt där ute på havet. De la till och sen gick vi hem och tog en fika.

   
 Tyvärr kom regnet tillbaks, men innan det hann ikapp oss drog vi ifrån det! Vi åkte mot Högmarsö. Åt det hållet såg vädret bättre ut!
   
 
Vi åt gott och uppdaterade oss på vad som hänt sedan sist medan vädret hela tiden blev bättre och bättre. Till slut var det spegelblankt och soligt!

   
 
Älskar att kika på båtarna som kommer och går. Det är bara en båt jag inte gillar. Gissa vilken?! En ledtråd är att den ligger på varvet för att lagas. Den har legat där i två år. Den skymmer all sol som tidigare gjorde pråmen supernajs för fördrinkar. Det är en asiatisk touch på den….

   
 
Mätta och glada åkte vi sedan åt varsitt håll. China norrut och vi österut. Båda i vackert väder, på plattvatten. Det blev en härlig färd!

   
 
Tack för besöket China!!