☼ ッ ☼ ッ ☼ ッ ☼ ッ ☼ ッ ☼

Idag vaknade jag vid halv sju och insåg hur tidigt det var. Jag vände mig om, gosade in mig i kudden och fortsatte sova. Hur skönt är inte det? Vid tiotiden vaknade jag igen och då var det dags att slå upp de blå. Jag läste under det varma gosiga duntäcket fram till halv tolv.
Då ville Emma och Marcus ha frukost.

Efter frukost tog jag mig ut i solen. Jag tog en sväng förbi Edsbergs slott och satte mig ner på en bänk och njöt av det otroligt härliga vädret. Jag var absolut inte ensam i parken så jag antar att solen har dragningskraft på fler än bara mig.

Väl hemma tänkte jag att det nog var lika bra att göra lite nytta direkt innan jag tappade orken så jag gick iväg till ICA och handlade. Som den otroligt snälla mamma jag är så köpte jag en prinsessbakelse till Emma och en chokladmaräng till Marcus. Förhoppningen finns ju att de är hemma ikväll och då ska det bli fika av. Risken finns att jag kommer att få sitta själv men det får jag ta i så fall. Uppätna lär ju de här godbitarna bli på nåt sätt i alla fall!

Fadumo, Frida, Julia och Emma satt i soffan när jag kom hem. De satt och drömde sig iväg till cheesecakes, våfflor och alla andra onyttiga saker man kan tänka sig. Till slut var jag helt slut och märkligt nog helt supersugen på cheesecake. Jag tycker ju inte ens om det. Skumt!! Till slut så förlorade de mot sina sötsugna magar och gick iväg till ICA för att handla just en sådan “inte ostkaka, för det är ju nåt helt annat”.

I tystnaden som lägrade sig när tjejerna dragit iväg så satte jag mig och laddade in bilderna från min promenad i datorn. Det är avslappning ska ni veta. Att titta på bilderna och se om man fångat något speciellt bra eller dåligt i sökaren.

Här kommer några av mina bilder:
Här gör jag allt jag kan för att inte kisa med ögonen. Jag inser nu att jag lika gärna kunde ha blundat och fått färre rynkor. Inte ett smack syns ju genom de där glasögonen *ler*

Undrar hur mycket de här fåglarna äter på en dag?
Det känns som om ALLA matar dem…

Här ser ni bänken jag satt på och Edsbacka Slott i bakgrunden.

Nä, jag hade inte med mig några brödsmulor…tyvärr!

Blå blå himlar och vatten….

Sånt man gömmer sig i på sommaren 🙂

Vass i närbild

Sankt Eriks Kyrka på andra sidan Edsviken

En ☼ bakom ett träd!

och jag måste visa vad jag fnissar åt varje gång jag åker förbi!!
I always knew about the bad sport motion. Now everybody else knows….

Ja och sen var det den där där Melodifestivalen ….

Alla som är värda en andra chans ska upp på scen ikväll. Scenen har byggts upp i Örebro.

Ni vet ju säkert det här men de som kommit till andra chansen ska tävla mot varandra och två av dem får till slut komma till finalen i Globen. Så här ser startfältet ut ikväll:

Om ni frågar mig så kommer Pernilla att vinna mot Pain of Salvation. Det blir tufft men Pauline vinner mot Crucified Barbara. Neo tar folket med sig och vinner över Kalle Moraeus & Orsa Spelmän. Alcazar får fler röster och vinner över Jessica Andersson. Det skulle i så fall betyda att Pernilla möte Pauline och att Neo möte Alcazar. Finalplatserna går alltså till Alcazar och…här är det svårt. Jag vill nämligen säga Pauline men risken är att det blir Pernilla som får den. 

Vi får se då!!
Låt oss skratta och peka lite finger åt allt roligt ikväll, hörrni!!

Puss och Kram