Hemma igen!

Nu är vi hemma igen och det känns helbra efter de intensiva dagarna på Island. Det är alltid skönt att komma hem. Borta är ju bra, men hemma bäst. I mitt fall är det i alla fall alltid så.

Jag är trött och sliten, har fortfarande ont i rumpan från ridningen samt har rejäl värk i båda mina knän. Vi har ju varit i gång hela dagarna och även om vi kört 130 mil med bilen, så har benen fått jobba hårt också. Det ska bli skönt att ta det kroppsligt lugnt några dagar nu.

Island var häftigt och mycket annorlunda. Allt var så otroligt ovant. Nästan som på låtsas! Det är verkligen kul att ha varit där. Det karga, hårda och mycket mörka landet (eftersom det är svart lavasten överallt) är en kontrast mot Sveriges mjuka och grönskande gröna som mötte oss idag. Jag har 1000 bilder att gå igenom och det ska bli ett härligt jobb där jag får se allt en gång till.

Nu ska jag sova och vila kroppen och drömma om att få använda mina för dagen nya och länge efterlängtade solglasögon som jag hittade på Gardemoen idag 🙂