Mexikansk wok

Mexikansk Wok
4 kycklingfiléer
Enchiladakryddor
Rödlök
Gul lök
Spetspaprika
Broccoli
1 ask Champinjoner
3 vitlöksklyftor
1 msk Olivolja
1 tsk sherryVinäger
3 msk japansk soja
Lime
Salt
Svartpeppar
Marinera champinjonerna i soja, vinäger, vitlök, svartpeppar och olivolja.
Grovhacka grönsaker och skär kycklingen i bitar.
Stek kycklingen i en panna.
Stek samtidigt alla grönsakerna (i den ordning de behöver enligt hårdhetsgrad) utom champinjonerna i en annan panna. Salta efter behov. Smaksätt med paprikapulver.
När kycklingen fräst en stund hälls enhiladakryddorna och vattnet i.
När kycklingen nästan är klar häller du över de stekta grönsakerna till kycklingen. Stek champinjonerna i pannan du just tömde så de blir varma. Häll sen över dem i kycklingpannan. Smaka av med salt.
Servera i en skål med lime.